RAR nu agreează anvelopele „all-season”

RAR nu agreează anvelopele „all-season”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Registrul Auto Român (RAR) nu consideră anvelopele proiectate pentru toate anotimpurile ("all-season") drept anvelope de iarnă, se precizează într-un comunicat remis de organizaţia de protecţie a consumatorilor InfoCons. Astfel, definiţia formulată de RAR a anvelopelor pentru toate anotimpurile este următoarea: "Denumirea de anvelopă all-season este o denumire comercială care nu defineşte cu exactitate tipul de anvelopă omologată pe timp de iarnă".

InfoCons arată că anvelopele legale pentru sezonul rece trebuie să aibă inscripţionate literele "M" (de la "mud" - nămol, în limba engleză) şi "S" (de la "snow" - zăpadă, în limba engleză).

Citit 4343 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Octombrie 2021 01:46

1 comentariu

 • postat de Un patit
  Miercuri, 06 Octombrie 2021 01:49
  72.83.146.***
  R.A.R., este stat in stat, din moment ce peste tot sunt agreate astfel de anvelope, sau trezit cei de la r.a.r. , probabil ca in cardasie cu producatorii de anvelope, hai sa mai iesim si noi din anonimat.
  Verificatile averile celor de la r.a.r. , si o sa va cruciti, spaga de la toata lumea, sefi numiti numai pe criterii politice, in rest, toata lumea dupa spaga, asta e admosfera.
  1
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.