STB este grav afectată de greva din ultimele zile

STB este grav afectată de greva din ultimele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia financiară a Societăţii de Transport Bucureşti (STB) este grav afectată în urma celor cinci zile de grevă, în condiţiile în care zi de zi s-au pierdut 4,8 milioane de lei prin neefectuarea prestaţiilor, a anunţat, luni, directorul general al societăţii, Adrian Criţ, într-o conferinţă de presă.

"Situaţia financiară a companiei, ca urmare a acestor cinci zile de grevă, este grav afectată. Din păcate, şi aici trebuie să ştie ceilalţi angajaţi, de bună-credinţă, ne vom afla în imposibilitatea plăţii salariilor. Cei care nu revin la locul de muncă sunt responsabili pentru acest lucru. Colegii lor, familiile lor trebuie să discute cu ei, astfel încât să înţeleagă gravitatea situaţiei. Forma de protest, aşa cum este precizată în decizia Tribunalului, este ilegală", a precizat Criţ.

El a susţinut că salariaţii care au dorit şi doresc să iasă pe traseu sunt în continuare ameninţaţi, iar organele de cercetare penală îşi vor face datoria. Potrivit sursei citate, obligaţiile şefilor de autobază şi ale dispecerilor erau să înmâneze personalului foile de parcurs şi cheile vehiculelor, dar în multe cazuri acest lucru nu s-a întâmplat.

Citit 512 ori Ultima modificare Luni, 24 Ianuarie 2022 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.