Autostrada Moldovei „bate pasul pe loc”

Autostrada Moldovei „bate pasul pe loc”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, acuză că cel mai important proiect din PNRR, autostrada A7, "bate pasul pe loc".

"Vorbim de un proiect de 320 km şi 3 miliarde de euro! Adică mai mult decât a cheltuit România pentru toate autostrăzile în ultimii zece ani. Nu visam la aceşti bani care reprezintă o oportunitate o dată la o generaţie. Şi ne-am bătut cu ardoare la Bruxelles acum un an ca să-i obţinem. Da, PSD-ule, sunt supărat că îşi bate joc Grindeanu de această şansă. Cum să nu fii în stare din septembrie până acum nici să dai un câştigător la licitaţiile celor trei loturi din autostrada A7 Ploieşti - Buzău?", a scris fostul ministru pe Facebook.

El susţine că ultima amânare a fost pentru 22 februarie ca termen-limită de evaluare a ofertelor. "Sorine, o ratezi şi pe asta?", îl întrebă el pe actualul deţinător al portofoliului Transporturilor, adăugând că "jumătate din autostradă, adică de la Focşani la Bacău şi apoi până la Paşcani, nu e nici azi licitată şi o promit abia la jumătatea anului".

Conform lui Cătălin Drulă, şi în cazul altor proiecte din PNRR pentru domeniul transporturi, lucrurile stau la fel de prost.

Citit 1062 ori Ultima modificare Joi, 17 Februarie 2022 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.