HoReCa vine în sprijinul refugiaților

HoReCa vine în sprijinul refugiaților
Sursa foto, cugetliber.ro
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Membrii Asociaţiei Patronale RESTO Constanţa şi cei ai Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) s-au mobilizat şi oferă cazare şi mese calde refugiaţilor din Ucraina. "Litoralul românesc are o capacitate de cazare suficient de mare pentru a putea oferi locuri de cazare ce pot fi momentan puse la dispoziţia refugiaţilor care doresc adăpost, iar restaurantele RESTO oferă masa refugiaţilor", a anunţat asociaţia pe Facebook.

Astfel, Hotel Bavaria Blu Mamaia, Hotel 2D din Neptun şi Hotelurile din Grup Atlas Hotels oferă cazare gratuită. De asemenea, restaurante din Mamaia, Constanţa și Năvodari oferă servicii de masă, iar Sali's Taco and Turkish Food asigură mâncare în portul Isaccea. Tot acolo, Teamfresh Horeca trimite două food truck-uri şi o dubă cu cele necesare pentru a oferi o masă caldă.

Agenţia Mistral Tours continuă să asigure cazare pentru refugiaţi în mai multe puncte de trecere a frontierei, iar începând de sâmbătă, membrii HORA s-au mobilizat şi oferă sprijin organizat refugiaţilor. "Punem la dispoziţie resursele noastre pentru a oferi mese calde şi cazare pentru cei care au nevoie", a anunţat și această organizaţie.

Citit 1073 ori Ultima modificare Luni, 28 Februarie 2022 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.