SURSE. Percheziții la Primăria Capitalei
Foto: Pro Tv

SURSE. Percheziții la Primăria Capitalei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Procurorii DNA fac percheziții, miercuri, la Primăria Capitalei, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Potrivit unor surse din Primăria Capitalei, citate de postul Antena 3, ar fi vorba despre un dosar din anul 2014 care ar viza un schimb de terenuri, și ar fi vizați mai mulți angajați ai Direcțiilor de Patrimoniu și Achiziții.

Trebuie spus că DNA a făcut percheziții la Primăria Capitalei și în luna ianuarie. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spunea atunci că a predat DNA documente legate de resurse umane, semnând procesul verbal de predare în calitate de conducător al instituției.

„Nu e ceva ieșit din comun, au mai fost descinderi ale Parchetelor. În urmă cu câteva luni a fost ceva legat de urbanism, au ridicat acte. Azi au fost legat de resurse umane. E normal, am prezentat toate actele. Eu am fost... așa se întâmplă... prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineața Poliția să spună că este la Primărie”, spunea Nicușor Dan la Digi 24.

Conform DNA, perchezițiile au vizat infracțiuni de corupție comise în perioada 2020-2021 și au avut loc atât la Primăria Capitalei, cât și la Direcția generală de arhitectură, peisagistică și monumente de for public și la Administrația municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic.

 

Citit 1072 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2022 23:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.