Posibil furt de energie, la Mitropolia Olteniei

Posibil furt de energie, la Mitropolia Olteniei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii din Craiova au deschis un dosar penal pentru furt de energie electrică, după ce au fost sesizați de reprezentanții companiei de distribuție pentru branșamente ilegale la un imobil de pe strada Mitropolit Firmilian. Potrivit presei locale, este vorba de Mitropolie. În plus, și postul de știri Digi 24 afirmă că dosarul penal „a fost întocmit pe numele instituției, Mitropolia Olteniei”, conform G4Media.

„Polițiștii din cadrul Secției de poliție 1 Craiova s-au deplasat la un imobil de pe raza localității ca urmare a unei solicitări efectuate de către reprezentanții CEZ. În urma sesizărilor colegii mei au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică”, a declarat pentru Dolj TV o purtătoare de cuvânt a IPJ Dolj.

”Jurnalul Olteniei” spune că ar fi vorba despre două branșamente ilegale, cel mai probabil vechi și deocamdată nu se știe cine, când și de ce le-a făcut. Totuși, „surse apropiate anchetei spun că nu este vorba despre alimentarea întregii clădiri cu energie electrică furată, Mitropolia având contract cu furnizorul de energie electrică”, precizează cotidianul citat.

Citit 653 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iunie 2022 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.