A (re)început "Rabla pentru Electrocasnice"

A (re)început "Rabla pentru Electrocasnice"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri a început o nouă ediţie a Programului "Rabla pentru Electrocasnice", lansat de Administrația Fondului pentru Mediu. Persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a programului pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte: mașini de spălat rufe şi de spălat vase și frigidere/ congelatoare. Bugetul primei etape este de 25 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 24-30 iunie sau până la epuizarea bugetului.
În prima etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puțin noua clasă energetică C, 400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasă energetică D, 400 de lei pentru categoria frigidere/ combine frigorifice/ lăzi frigorifice/ congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E.
Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de șapte zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Citit 371 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.