Adrian Chesnoiu a rămas fără imunitate parlamentară

Adrian Chesnoiu a rămas fără imunitate parlamentară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de hotărâre pentru ridicarea imunităţii deputatului PSD Adrian Chesnoiu, cu 251 de voturi ”pentru” şi 25 ”împotrivă”. Două voturi au fost anulate.

Luni seară, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat raport favorabil pentru ridicarea imunităţii parlamentare a fostului ministru al Agriculturii.

Pe 23 iunie, procurorul general a transmis Camerei Deputaţilor referatul DNA pentru exercitarea prerogativei de a cere urmărirea penală faţă de Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii. Deputatul Adrian Chesnoiu a declarat că nu se va ascunde niciodată în spatele unei funcţii de demnitate publică, fapt pentru care a demisionat din funcţia de ministru al Agriculturii şi s-a autosuspendat din PSD. El a adăugat că va vota la vedere pentru încuviinţarea urmăririi penale şi că este nevinovat, potrivit news.ro, primind aplauze din partea deputaților PSD.

„Nu am comis nicio infracţiune de corupţie şi nicio altă faptă de natură penală. Sunt nevinovat şi asta voi dovedi la finalul suspiciunilor care planează la adresa mea. Rămân susţinătorul fermierilor şi agriculturii româneşti”, a completat Chesnoiu.

Citit 667 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2022 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.