Fără competiții auto în municipiul Târgu Mureș
Foto: Facebook Sorin Crăciun

Fără competiții auto în municipiul Târgu Mureș
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureş, anunţă că nu va mai accepta organizarea de curse automobilistice în oraş, după accidentul de sâmbătă, provocat de cunoscutul pilot Mihai Leu.
"Siguranţa copiilor noştri este cea mai importantă! În niciun caz nu voi mai permite organizarea Super Rally sau a unor evenimente similare în Târgu Mureş. Accidentul din această după-amiază a dovedit că, deşi organizatorii iau toate măsurile de precauţie, pericolul nu poate fi exclus. Unul dintre concurenţi a părăsit traseul stabilit, s-a izbit de gardurile metalice, iar doi copii au fost răniţi. Poliţia a deschis o anchetă penală în acest caz. În calitate de primar, solicit autorităţilor competente informaţii cu privire la acest incident", a postat primarul Soós Zoltán pe Facebook. 
Accidentul a avut loc pe circuitul stradal din municipiul Târgu Mureş. Pilotul Mihai Leu a ieşit de pe traseu şi a lovit un gard de protecţie, doi băieţi fiind loviţi uşor. Ulterior, în seara aceleiaşi zile, Mihai Leu i-a invitat la masă pe cei doi fraţi, cărora le-a oferit trofeele câştigate la etapa de la Târgu Mureş.


Citit 315 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iulie 2022 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.