Incendiu la o biserică din Constanța

Incendiu la o biserică din Constanța
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

30 de persoane au fost evacuate de jandarmi dintr-o biserică ce a fost cuprinsă de flăcări, duminică, într-un cartier din municipiul Constanţa, iar 15 locatari ai unui bloc din vecinătate, afectat de incendiu, s-au autoevacuat sau au fost scoşi din imobil de pompieri, a informat ISU „Dobrogea”. Potrivit ISU, două persoane au suferit atac de panică, iar o a treia, arsuri minore la antebraţ. Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, salvatorii au acționat cu șase autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială pentru transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată şi o ambulanţă SAJ.

Este vorba de o biserică din cartierul Tomis Plus, a relatat Agerpres. Flăcările au fost violente, cu mari degajări de fum, şi a fost afectat şi un bloc din apropiere. Pompierii au scos din lăcaşul de cult 11 butelii de aragaz.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, „deocamdată, o singură pacientă, de 45 de ani, are arsuri gradul unu pe antebraţ şi a fost transportată la Spitalul Judeţean”.

Citit 735 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.