A doua inaugurare a aceleiași investiții

A doua inaugurare a aceleiași investiții
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul orașului vrâncean Panciu a inaugurat a doua oară un obiectiv de investiții la șase ani după ce a fost tăiată panglica inaugurală de fostul primar. Centrul nu a funcționat efectiv, deși a fost finalizat, întrucât nu a fost personal care să îl deservească, potrivit G4Media. Practic, actualul edil a preluat investiția, i-a schimbat denumirea și, după ce s-au făcut angajări, a mai făcut o festivitate de inaugurare.

Obiectul inaugurării de miercuri, 7 septembrie, a fost deschiderea Centrului de Zi și Recuperare ”Sfânta Maria”, la parterul clădirii în care sunt cabinetele medicilor de familie. La inaugurare, a participat alături de primarul Neculai Mărăscu (PNL) și Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean și al PNL Vrancea, fără să știe că acest centru mai fusese inaugurat de fostul primar PSD, Iulian Nica.

În 2 iunie 2016, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, se făcea prima inaugurare a investiției, cu alte personaje în rolurile principale: primarul PSD Iulian Nica și Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, tot de la PSD. Atunci au fost inaugurate trei obiective: sediul Primăriei Panciu, care fusese reabilitat, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Panciu și Centrul social de recuperare și reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte. Evenimentul a fost surprins într-un comunicat de presă al Primăriei Panciu de la vremea respectivă.

Proiectul „Centru social de recuperare și reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte, Cod SMIS 18599“, a avut o valoare totală de 1.745.431,44 lei și a fost cofinanțat în cadrul POR 2007-2013.

Citit 881 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2022 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.