×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Elena Udrea rămâne în închisoare

Elena Udrea rămâne în închisoare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins luni, ca nefondat, recursul în casaţie, cale extraordinară de atac, prin care Elena Udrea a solicitat anularea condamnării de şase ani de închisoare primită în dosarul "Gala Bute". Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, cu o condamnare de cinci ani închisoare. În prezent, acesta este eliberat provizoriu pentru a se trata de cancer.

Recursul în casaţie a fost ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de şase ani, ea fiind deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie.

Galerie de imagini

{gallery}191617{/gallery}
Citit 589 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2022 18:22

1 comentariu

 • postat de Obiectiv Băsescu, oare ?
  Luni, 31 Octombrie 2022 20:42
  109.166.128.***
  Eiiii, traseul era același cu final Grecia, dar unul a fost ''scăpat'', Sorin Oprescu, fost primar de București, Elena Udrea, reținută la țanc la ''țac''. Observ tot ce a fost pe lângă Băsescu, au început să cadă pe obiectiv ochire, Băsescu, pus la ''izolare''.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.