Clotilde Armand se apără în dosarul ANI

Clotilde Armand se apără în dosarul ANI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Acuzată, luni, de Agenția Națională de Integritate (ANI) de conflict de interese și incompatibilitate, Clotilde Armand se apără și susține că a respectat legea în cazul numirii în proiectul cu fonduri europene și că „a existat o verificare și autoritățile competente ne-au transmis că totul este corect”.

„Gata! M-au prins... Glumesc. Nu aveau ce. Am citit astăzi comunicatul ANI, pot să vă spun că am respectat legea (...) Avem o confirmare de la oficialii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care ne transmit că suntem eligibili. Înainte de a se face numirile în cadrul proiectului, a existat o verificare și autoritățile competente ne-au transmis că totul este corect. Știți, nu facem nimic de capul nostru”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea precizează că a răspuns solicitărilor ANI și a depus punct de vedere cu documente justificative, dar nu a primit răspuns și i-a fost refuzat accesul la dosar. „Mă bucur că autoritățile sunt vigilente și că își fac treaba. Știam că unul dintre membrii PNL Sector 1 a făcut plângerea la ANI, într-o încercare disperată de hărțuire a mea. Nu avem nicio problemă ca Parchetul și prefectul să verifice actele și le vom pune la dispoziție toate documentele pe care le vor solicita. Să vedeți acum cum intră în vrie aparatul de manipulare al PSD-PNL și să țipe. Nu-i nimic. Mergem după ei. Niciun pas înapoi”, a mai scris ea pe Facebook.

ANI o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, de conflict de interese și de incompatibilitate și a sesizat Parchetul deoarece edilul s-ar fi folosit de funcție pentru a obține venituri pentru sine.

 

Citit 554 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2022 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.