Poliția Română, într-un serial difuzat de AXN

Poliția Română, într-un serial difuzat de AXN
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Opt poliţişti români sunt protagoniştii noului serial "Oamenii legii", ei având de rezolvat misiuni diverse şi cazuri complexe, transmite News.ro. Serialul urmăreşte patru echipe din cadrul Poliţiei Române, care se confruntă cu cele mai interesante cazuri şi care intervin acolo unde legea şi ordinea par a fi încălcate. Premiera serialului va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 18,00, pe AXN, conform unui comunicat al Poliției Române.

Echipa 1 este formată din Crina Eşanu, subinspector, în vârstă de 29 de ani, cu 5 ani de experienţă şi Costică Neagu, agent, în vârstă de 23 de ani, cu 4 ani de experienţă. Cu peste 25 de ani în cadrul Poliţiei Române, Viorel Teacă, agent-şef principal, în vârstă de 46 de ani, şi Alin Constantin, agent-şef adjunct, 36 de ani, cu peste 10 ani în serviciul public, primii cinci ani ca pompier şi apoi ca poliţist, formează echipa 2. Echipa 3 îi aduce alături pe Alina Manea - inspector, în vârstă de 34 de ani, cu 10 ani de experienţă şi Robert Alioni - agent, în vârstă de 25 de ani, cu doi ani de experienţă. În completare vine echipa 4, cu doi agenţi de 37 de ani, Mihai Stan - agent-şef principal, cu peste 16 ani de experienţă, şi Ciprian Lupu - agent cu 4 ani de experienţă.

"Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliţia primeşte apelul la 112 şi până la rezolvarea cazurilor, care vor varia de la violenţă domestică, persoane dispărute, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi incidente de trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude. De asemenea, fanii serialelor de acţiune vor avea acces şi în zona misiunilor mai complexe, în care cei opt poliţişti vor lucra în strânsă legătură cu alte unităţi speciale", a mai transmis Poliţia Română.

Serialul realizat la nivel local beneficiază de sprijinul Poliţiei Române, atât la nivel logistic, cât şi la nivel de consultanţă privind scenariul fiecărui episod, din dorinţa de a prezenta cât mai veridic fiecare caz, dar şi pentru a oferi telespectatorilor o imagine cât mai reală asupra activităţii de zi cu zi din viaţa unui poliţist.

"Acest serial este o premieră atât pentru România, cât şi pentru Poliţia Română. Ne dorim ca, prin participarea la realizarea serialului, să informăm oportun şi corect comunitatea cu privire la situaţiile care pot afecta viaţa sau sănătatea persoanelor, liniştea socială, pentru formarea unei atitudini preventive şi crearea premiselor unei cooperări cu Poliţia Română", a declarat comisar-şef de poliţie Georgian Drăgan, directorul de cabinet al Inspectorului General al Poliţiei Române.

Citit 769 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2022 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.