Nicușor Dan: „O uriașă corupție în zona imobiliară”

Nicușor Dan: „O uriașă corupție în zona imobiliară”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că modul în care se construieşte în București și în România, în general, este o chestiune de siguranţă naţională, iar instituţiile care ar trebui să supravegheze asta "nu sunt la înălţimea obiectivelor pe care şi le-au asumat". El a vorbit despre o „uriașă corupţie” din această zonă, spunând că speră ca „cei corupţi din zona imobiliară să ajungă în puşcărie înainte de a avea un cutremur şi nu după, cum se întâmplă în Turcia” și a dat ca exemplu PUZ-urile de sector.

„Dacă vorbim de cutremur, experienţa pe care o vedem acum, în Turcia, ne spune ceea ce eu spun de foarte multă vreme, şi anume că modul în care se construieşte în România şi în Bucureşti este o chestiune de siguranţă naţională şi, din păcate, repet, instituţiile care ar trebui să supravegheze modul în care se construieşte în Bucureşti nu sunt la înălţimea obiectivelor pe care ar trebui să le aibă”, a declarat, luni, primarul Capitalei, citat de News.ro.

Nicuşor Dan a mai spus că ”oamenii nu au încredere în programele de consolidare din cauza a ceea ce s-a întâmplat de 20 de ani, de când primăria spune că îi ajută şi nu îi ajută”.

Citit 590 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2023 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.