Șacalii fac ravagii în județul Dolj

Șacalii fac ravagii în județul Dolj
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O gospodărie din comuna Rojişte, judeţul Dolj, a fost atacată în noaptea de sâmbătă spre duminică de o haită de şacali, iar zeci de oi au fost omorâte de animalele sălbatice.

Potrivit Prefecturii Dolj, şacalii au atacat ferma unui localnic, amplasată la intrarea în comună. Prefectul judeţului Dolj, Dan Diaconu, împreună cu directorul DSVSA şi reprezentanţi ai fondului de vânătoare s-au deplasat la faţa locului.

În urmă cu o săptămână şi în comuna Călăraşi din Dolj, o fermă de oi a fost atacată de şacali, primarul comunei susţinând că de vină este "toată lumea", pentru că şacalii vin în sat după ce au terminat fauna din câmp.

Citit 954 ori Ultima modificare Duminică, 12 Martie 2023 16:04

1 comentariu

 • postat de omul e cel ce distruge ecosistemele naturale
  Duminică, 12 Martie 2023 17:50
  89.39.81.***
  fauna de pe cimp e terminata de tratamente cu ierbicide, de ciini hoinari, aruncati de sateni pe cimp, de vinatori care omoara tot ce vad, ca parca n-au ce minca....de sateni ce alunga vietuitoarele ca sa faca ei recolte....acum a venit pedeapsa: sacalii nu sint de-ai nostrii dar au venit ca pradatorii supremi in delta, sesuri si cimpii. orice actiune are si contraactiune. mai ales cind distrugi ecosisteme stabile, echilibrate. atunci te loveste specia invaziva ce sta la cotitura, ca sa supravietuiasca si ei.
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.