Șeful statului român va vizita și regiunea Golfului

Șeful statului român va vizita și regiunea Golfului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, de sâmbătă până marţi, în intervalul 18-21 martie, o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite (EAU), la invitaţia preşedintelui emiratelor, şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

"Dezvoltarea relaţiilor României cu statele regiunii Golfului reprezintă un obiectiv important al politicii externe a ţării noastre, având în vedere tradiţia solidă a relaţiilor bilaterale, impactul evoluţiilor globale actuale asupra intereselor strategice ale ambelor părţi, dar şi o serie de obiective pragmatice privind dezvoltarea în comun a unor proiecte sectoriale cu state din această regiune", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, Agerpres, de Administraţia Prezidenţială.

Cu prilejul acestei vizite oficiale, şeful statului va avea întrevederi cu preşedintele Emiratelor Arabe Unite, șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, şi cu vicepreşedintele şi prim-ministrul EAU, conducătorul Emiratului Dubai, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Vizita oficială a preşedintelui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite este prima vizită la nivel de preşedinte al României în această ţară în ultimii 20 de ani, se mai arată în comunicat.

Citit 401 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 20:15

1 comentariu

  • postat de marr
    Vineri, 17 Martie 2023 21:59
    86.124.201.***
    Mai e ceva de Bifat...de Vizitat ?
    In Egipt a fost ...a mai ramas America de Sud cu ruinele Maya/Aztece sau poate reuseste sa fie Primu' Roman pe Luna !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.