Începutul măsurătorilor pe Bîstroe, nestabilit

Începutul măsurătorilor pe Bîstroe, nestabilit
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Autorităţile ucrainene au transmis părţii române doar că sunt dispuse să facă măsurători pe sectorul cuprins între km 11 şi km 22 al braţului Chilia şi pe canalul Bîstroe cu nave şi experţi ucraineni, iar la bord vor primi doi experţi români, însă până în prezent nu au transmis data la care vor începe măsurătorile, a precizat, miercuri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. "Partea ucraineană nu a transmis României nici momentul în care experţii români vor putea urca la bordul navelor ucrainene", a mai scris Grindeanu și a adăugat că nu au fost transmise nici sectoarele unde ar urma să fie efectuate măsurători.

Citit 375 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2023 16:16

2 comentarii

 • postat de Fricosu…
  Miercuri, 22 Martie 2023 18:07
  82.76.59.***
  Jucam cum vor altii, nu dupa cum ne sant interesele…daca seful statului spune ca…acum ucraina are nevoe de intelegere si ajutor, nu de critici cu bastroe…deci altfel spus sa ne vedem de treaba si sa i lasm sa faca ce vor…si ei o fac si ne rad in nas, in aceasta situatie nu ei trebue sa faca masuratorile cu ultrason, ci o comisie neutra, si nu cand vor ei., ci cand stabileste cea comisie….sat fara caini….
  1
  1
  Raportează
 • postat de Dragați brațul și canalul Sulina
  Miercuri, 22 Martie 2023 17:45
  109.166.132.***
  Bine frate, dar măsurători pe Canalul Sulina până pe calea maritimă pe Dunăre, până la Brăila, s-a mai făcut ? Dragarea pe calea maritimă pe Dunăre, nu s-a făcut demult, astfel că la Galați și-n alte puncte pe Dunăre, au apărut insule din depunerile de aluviuni. Vrem să ne curgă Dunărea în M. Neagră, să avem apă pentru navigație și nu dragăm și noi, deloc ? Este normal dacă nu draghezi Brațul Sulina și Canalul Sulina, surplusul de apă se se ducă spre Brațul Chilia, și apoi pe Canalul Bîstroie, logic.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.