Numire halucinantă la șefia Gărzii de Mediu din Capitală

Numire halucinantă la șefia Gărzii de Mediu din Capitală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La trei ani după ce a fost schimbat din funcţia de comisar-șef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Viorel Glăman a fost pus din nou pe poziţie. Acesta s-a remarcat în spaţiul public prin prisma șpriţurilor cu Serghei Mizil şi a afirmaţiilor halucinante precum aceea că își dă seama dacă în Capitală e poluare atunci când iese din casă și "se uită pe cer", conform G4Media.ro.

De la începutul lunii martie, noul comisar-șef al Gărzii de Mediu Bucureşti este Viorel Glăman. El a mai ocupat această funcţie în urmă cu câţiva ani, până când a fost schimbat, în 2020, de către ministrul de atunci al Mediului, Costel Alexe, din cauza activităţii slabe.

Din 2020 şi până în prezent, Viorel Glăman ar fi ocupat mai multe poziţii în cadrul Gărzii de Mediu Bucureşti, la achiziţii sau resurse umane. El a fost repus pe funcţie în urma unei decizii a instanţei, după ce a dat Garda de Mediu în judecată din cauza faptului că nu şi-ar fi dat acordul pentru a fi detaşat.

G4Media.ro a scris în repetate rânduri cum Garda de Mediu a fost condusă din 2015 de Viorel Ionel Glăman, un personaj susținut de PSD și menținut în funcție de PNL, cu un trecut profesional misterios. Deși Garda de Mediu București s-a remarcat doar prin pasivitate față de poluatori, Glăman a ieșit în evidență prin intermediul postărilor de pe Facebook în ipostaze ridicole. "Grup organizat" şi "Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei" sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile în care Viorel Glăman este etichetat și în care apare la bustul gol în fața unei mese pline cu sticle de băutură sau călărind porcul tăiat de Crăciun.

Citit 737 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2023 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.