Inginer agricol, manager de bibliotecă și administrator de şantier naval

Inginer agricol, manager de bibliotecă și administrator de şantier naval
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cotidianul "Libertatea" scrie că Marinela Voivozeanu, proaspăt inginer agricol, ocupă de ceva timp funcția de manager la Biblioteca Județeană din Călărași. Ea este și președinte al organizației locale de femei PSD, iar de marți, 4 aprilie, ar trebui să se prezinte la noul loc de muncă pentru care a fost desemnată de Ministerul Economiei - administrator al Șantierului Naval 2 Mai Mangalia.

"N-am ştiut nimic. Nici nu m-a întrebat cineva. Numirea era deja făcută când am aflat. Eu nu ştiu ce înseamnă activitatea şantierului naval şi de asta am spus că este posibil nici să nu dau curs acestei propuneri", a declarat Marinela Voivozeanu, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Lidera organizației județene de femei PSD Călărași recunoaște că nu știe cum a ajuns să fie desemnată în conducerea unei societăți comerciale de o asemenea anvergură, cu peste 1.300 de angajați specializați în construcția de nave de mare tonaj, fără să dețină niciun fel de experiență în domeniu. Ea a spus doar că liderul filialei județene a partidului a mers la București cu niște CV-uri, "pentru a ne promova", iar apoi a aflat de la cineva că s-a publicat ordinul de numire.

 

Citit 2506 ori Ultima modificare Luni, 03 Aprilie 2023 16:56

3 comentarii

  • postat de Laur
    Marți, 04 Aprilie 2023 07:18
    5.13.192.***
    Povestea asta dă speranțe tuturor habarniștilor dornici de pricopsit. Hai la partid, fă ce ți se spune și El Dorado ți se va înfățișa.
    0
    0
  • postat de Intrebare...
    Luni, 03 Aprilie 2023 19:56
    104.243.214.***
    ce parere au membrii onesti de la ANCONAV , fata de porcariile pe care le face Ministrul Economiei , si fost mare conducator al ANCONAV !?!
    0
    0
  • postat de partidul minte luminoasa
    Luni, 03 Aprilie 2023 18:29
    89.39.81.***
    va ramine in functie ca doar nu discuti vointa partidului....trebuie doar sa semneze cind i se intind hirtiile.... partidul minte........partidul minte.......... partidul minte luminoasa.....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.