Asfaltare în curs pe podul suspendat de la Brăila

Asfaltare în curs pe podul suspendat de la Brăila
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, anunţă că a vizitat de curând şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, cel mai mare proiect de infrastructură din România la acest moment, unde a constatat că lucrările sunt aproape gata, asfaltarea fiind în plină desfăşurare.

"Am mers în vizită pe şantierul celui mai mare proiect de infrastructură al României, podul suspendat peste Dunăre de la Brăila. Podul este aproape gata. Asfaltarea este în plină desfăşurare, iar zeci de muncitori lucrează pentru a preda lucrarea la termen. Odată încheiată această etapă, vor urma testele de rezistenţă şi finalizarea tuturor detaliilor la pod. Dacă totul se desfăşoară conform planului, deschiderea parţială a traficului ar putea avea loc curând. La final de an ar putea fi deschisă circulaţia şi pe restul drumului", a scris Francisk Chiriac, pe pagina sa de Facebook.

CNAIR anunţa, pe 15 martie, că stadiul fizic al lucrărilor la pod este de 93,4%, iar al lucrărilor la drumurile de legătură de 60%, stadiul fizic al întregului proiect fiind de 91,9%. Antreprenorul lucrării este asocierea Webuild SPA - IHI Infrastructure Systems CO LTD, valoarea contractului fiind de 2,375 miliarde de lei.

Citit 2800 ori Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2023 16:44

1 comentariu

  • postat de Das
    Marți, 04 Aprilie 2023 22:33
    89.136.7.***
    Degeaba s-a facut acest pod daca nu e permis si pentru biciclisti si pietoni ! Faci podul si lasi doar cateva masini sa treaca?! Si atentie podul e facut din banii nostrii ai tuturor si nu trebuie taxa primii 5 ani ! E din fonduri europene unde si Romania contribuie !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.