USR a prezentat „prima parte a unui film de groază”

USR a prezentat „prima parte a unui film de groază”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat, joi, lansarea „Cărţii negre a guvernării PSD-PNL”, apreciind că premierul Nicolae Ciucă a avut, probabil, „cel mai dezastruos mandat” de premier după Revoluţie, a transmis Agerpres.

„Suntem la finalul primei părţi dintr-un film de groază care se numeşte guvernarea PSD-PNL. (...) Am făcut un bilanţ al guvernării Ciucă, o carte neagră pentru a marca acest moment greu pentru economia României, pentru profesori, pentru toate categoriile profesionale din societate. Pe copertă sunt cei doi cărora le-a fost delegată guvernarea, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, dar există şi un patron: Klaus Werner Iohannis”, a declarat Drulă, în cadrul unei conferinţe de presă.

El i-a reproşat preşedintelui Iohannis că a adus o „guvernare dezastruoasă” la conducerea ţării, că a „distrus PNL şi l-a făcut o remorcă, o anexă” a PSD, dar şi că ar fi oprit modernizarea României.

„Ce rămâne în urma acestui guvern, dacă e să vorbim doar de câteva cifre din economie? Scumpiri – cele mai mari din ultimii 20 de ani. Inflaţie cu două cifre. Chiar şi în prezent, chiar pe cifrele INS, care nu sunt chiar uşor de crezut, peste 20% la alimente. Dublarea ratelor la credite, o gaură bugetară de cel puţin 30 de miliarde de lei, o economie frânată. INS ne spune la ultimele cifre că mai există o creştere anemică de 0,1%, dar, bazat pe istoria dumnealor, probabil deja suntem în zona de stagnare sau scădere”, a spus liderul USR.

Drulă a menţionat că această situaţie economică a generat „o nemulţumire colosală” în societatea românească, astfel încât patru din cinci români consideră că ţara merge într-o direcţie greşită.

Citit 308 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 17:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro