Camelia Șucu, la conducerea Crucii Roșii din România

Camelia Șucu, la conducerea Crucii Roșii din România
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România a ales-o recent pe femeia de afaceri Camelia Şucu - cofondatoare, în 1993, a grupului Mobexpert - în funcţia de preşedinte al Crucii Roşii Române. Ea îi succede la conducere Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, care a deținut funcția timp de două mandate consecutive, în perioada 2015-2023. Între 2007 și 2015, organizația a fost condusă de Mihaela Geoană, soția lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO.

Competiția din acest an s-a desfășurat între oameni de afaceri pentru conducerea Crucii Roșii. Astfel, pentru această funcție au concurat Camelia Șucu și Viorel Cataramă.

"Când mi s-a propus, normal că am simțit o onoare, dar știam că va fi o mare responsabilitate și am cântărit mult înainte, mai ales că, pe lângă femeie de afaceri, sunt și femeie, mamă și bunică. Am o experiență antreprenorială și managerială de 30 de ani şi am acționat de-a lungul carierei mele cu onoare, respect și integritate și am acces la pârghii care pot fi folosite în sprijinul consolidării, dezvoltării și promovării Crucii Roșii Române", a declarat Camelia Șucu, pentru TVR.

Citit 584 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2023 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.