UDMR nu renunță la portofoliile din Guvern

UDMR nu renunță la portofoliile din Guvern
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UDMR nu renunță la Ministerul Dezvoltării și la Ministerul Mediului și va considera că este împins afară de la guvernare dacă PNL și PSD nu respectă protocolul încheiat în decembrie 2021, au declarat, pentru G4Media.ro, surse de la vârful partidului. Potrivit acestora, miniștrilor Cseke Attila și Tanczos Barna nu li se poate reproșa nimic.

"Noi nu ieșim de la guvernare. Dar, dacă vom pierde Dezvoltarea și Mediul, vom considera că am fost scoși afară de la guvernare, iar PNL și PSD nu au respectat protocolul coaliției", au declarat sursele citate, pentru G4Media.ro. Potrivit altor surse, Kelemen Hunor înclină spre ieșirea de la guvernare, inclusiv din cauza problemelor sociale pe care Guvernul trebuie să le gestioneze și care s-ar putea repercuta electoral, inclusiv asupra UDMR.

În plus, surse de la vârful coaliției au declarat pentru G4Media.ro că o decizie nu a fost luată în privința menținerii UDMR în Guvern.

Premierul Nicolae Ciucă ar fi trebuit să demisioneze la sfârșitul acestei săptămâni, dacă se încheie greva din Educație. Greva continuă însă, prin urmare demisia lui Ciucă din fruntea Guvernului este din nou sub semnul întrebării.

Citit 398 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.