BCR conduce într-un top al digitalizării bancare

BCR conduce într-un top al digitalizării bancare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BCR, Banca Transilvania și OTP Bank se află în topul celor mai competitive bănci privind digitalizarea la nivel național, potrivit unei analize FinnoScore, realizate începând din 2015.

Băncile prezente în analiză au fost evaluate din punct de vedere al nivelului de digitalizare, în funcție de peste 300 de criterii, împărțite în 12 categorii, printre care: website-ul, vânzările online, comunicarea multicanal, funcționalitatea aplicației mobile și a internet bankingului, marketingul online, prezența în social media, transparența, programele de loializare, modalitățile de atragere de noi clienți sau gradul de implementare a unui proces complet prin care clienții își pot crea și utiliza un cont bancar exclusiv online etc.

Potrivit analizei, în topul băncilor din România, pe primul loc se află BCR, cu un punctaj de 6,81, poziție datorată în special aplicației mobile George și atractivității crescute pentru clienți noi. Aceasta este urmată de Banca Transilvania (6,15) care a obținut un scor maxim la atractivitatea pentru clienți noi, cu mult peste orice altă bancă din România. Pe locul al treilea se află OTP Bank (6,09) care a înregistrat un scor foarte bun în zona de online banking.

Citit 401 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2023 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.