Șeful Poliției din Voluntari s-a pensionat

Șeful Poliției din Voluntari s-a pensionat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dumitru Barabula, șeful Poliției Voluntari, oraș condus timp de 23 de ani de primarul Florentin Pandele și unde funcționau două dintre azilele groazei, s-a pensionat, au declarat miercuri, pentru hotnews.ro, surse judiciare.

De asemenea, conducerea Poliției Ilfov a demisionat, urmând să se stabilească pe ce posturi vor fi mutați cei trei șefi demisionari. Este vorba despre inspectorul șef Cristian Perșinaru și cei doi adjuncți, Ștefan Frunzeanu și Gabriela Baicu.

În tot scandalul privind abuzurile la care erau supuși vârstnicii și pacienții cu dizabilități din trei azile din Voluntari și Afumați nu a existat nicio demisie la vârf. Singurul care a demisionat, până la demisiile polițiştilor, a fost șeful Direcției de Sănătate Publică Ilfov, Teodor Gabriel Negulescu. De asemenea, au fost demiși preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi, Mihai Tomescu, vicepreședintele instituției, Adela Crăciun, și directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Cristina Elena Anton. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a susținut că demisia sa în scandalul privind azilele groazei din Ilfov "nu contează".

Citit 645 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iulie 2023 17:29

3 comentarii

  • postat de Dobremai
    Miercuri, 12 Iulie 2023 23:12
    95.76.59.***
    Trebuia sa le ia casele, masinile, terenurile si hartia igienica, dar si salariile si beneficiile incasate pentru neindeplinirea atributiilor legale si a juramantului stram, de militar, depus de civili (care-i exonereaza de responsabilitati)!
    0
    0
  • postat de marr
    Miercuri, 12 Iulie 2023 22:45
    86.124.200.***
    Pai si daca-i muta pe Politistii Demisionari in alte functii/localitati ...acolo si abia atunci vor deveni Performanti/Profesionisti /Vigilenti ?
    0
    0
  • postat de macarie banu
    Miercuri, 12 Iulie 2023 17:49
    89.137.225.***
    nici acum nu s-a inteles ce a ajuns tara asta?!.......da-i ba dreak,m-au prins....ies la pensie! pam-pam! Si cum adica militienii demisionari vor fi mutati in alte locatii,sau posturi?!.....deci demisia nu mai este echivalenta cu afara din Politie?!......bai nene!.....deci fara cuvinte.....in ce tar
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.