A demisionat și Gabriela Firea

A demisionat și Gabriela Firea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri din funcție, suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București. Firea și-a anunțat demisia printr-un lung mesaj postat pe Facebook, în care spune că este "complet nevinovată", continuând să susțină că este victimă și că a existat un "război total pentru demolarea" sa "și mai puțin pentru aflarea adevărului". "A existat un singur interes: să se arunce cât mai mult noroi spre mine, cât mai multe dezinformări, să se exercite presiune mediatică asupra mea și a soțului meu, să fim puși la stâlpul infamiei, cu un singur scop", a adăugat fostul primar al Capitalei.

Gabriela Firea a demisionat la finalul unei discuții avute la Guvern cu premierul Marcel Ciolacu. Demisia vine la zece zile de la perchezițiile făcute de anchetatori la azilele groazei din Voluntari și Afumați și în urma numeroaselor dezvăluiri privind legăturile Gabrielei Firea cu Ștefan Godei, patronul a două dintre căminele de bătrâni.

Gabriela Firea a fost ministru al Familiei și Egalității de Șanse din 25 noiembrie 2021, de la învestirea Guvernului PNL-PSD condus atunci de Nicolae Ciucă.

În mesajul său, ea se referă la Ștefan Godei fără a-i pronunța numele, vorbind despre "acel bărbat acuzat", care a urmat-o pe Ligia Gheorghe, prietena și fosta sa consilieră, "ca șofer, ca om bun la toate". Firea spune că Ligia Gheorghe l-a sprijinit pe Godei să își facă o asociație, dar nu a știut despre acele nereguli, la fel cum nu a știut nici ea și continuă să susțină că au fost zece zile de "război total pentru demolarea" sa, cu un singur scop - să nu intre în cursa pentru Primăria Capitalei.

Citit 645 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iulie 2023 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.