Noul motto al AUR: „România suverană, vizibilă în Europa”

Noul motto al AUR: „România suverană, vizibilă în Europa”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"România suverană, vizibilă în Europa" este mottoul sub care AUR, formaţiunea condusă de George Simion, şi-a lansat, sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat la Arenele Romane din Bucureşti, lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Candidaţii au fost prezentaţi de Ioana Ramona Bruynseels, al cărei nume se află pe listă, după ce evenimentul a fost deschis de artistul Nicolae Voiculeţ, care a interpretat Imnul Naţional la nai. La eveniment au fost invitaţi şi europarlamentari străini, cu vederi conservatoare, care au ţinut discursuri în faţa audienţei.

"Ne vom opune globalismului, tendinţelor de dezrădăcinare şi a oricăror presiuni de dezbinare a ţărilor UE, dar şi a românilor. Cetăţenii români şi din celelalte ţări europene trebuie să fie educaţi în spiritul valorilor creştine, iar cei care vin din alte continente şi culturi trebuie să fie stimulaţi să-şi însuşească aceste valori ale civilizaţiei noastre", se arată în programul AUR făcut public cu acelaşi prilej.

AUR evocă, în document, suveranitatea României, care "îi conferă libertatea de a-şi înfăptui propriul destin". "Această libertate nu mai poate fi cedată Bruxelles-ului pentru ca politica românească să fie dictată de funcţionarii europeni şi politicienii altor state", susţin reprezentanţii AUR şi vorbesc despre "un proiect european al naţiunilor" şi despre modelul polonez.

Citit 478 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iulie 2023 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.