Accidentul de la 2 Mai, înregistrat de camera GoPro a unei victime

Accidentul de la 2 Mai, înregistrat de camera GoPro a unei victime
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Momentul accidentului din 2 Mai, în care șoferul drogat a intrat într-un grup de tineri și a omorât doi dintre ei, a fost înregistrat de o cameră GoPro pe care studentul ucis o avea asupra sa. Tatăl lui Sebastian Olariu a primit de la poliție, odată cu lucrurile băiatului, și camera pe care acesta o avea în borsetă.

Înregistrarea, fără imagini, surprinde momentul accidentului, se aude scârțâit de roți și apoi voci ale oamenilor care ajung la locul tragediei și sună la 112, informează Hotnews.

„Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera aceea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor. Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi. Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!", a declarat, pentru Antena 3, Valentin Olariu, tatăl studentului ucis.

Citit 1004 ori Ultima modificare Vineri, 25 August 2023 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.