Muzeul Brukenthal îşi va lansa propriul parfum

Muzeul Brukenthal îşi va lansa propriul parfum
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Muzeul Național Brukenthal a anunțat că-și va lansa, pe 24 noiembrie, propriul parfum, în două variante, pentru femei și pentru bărbați. Evenimentul de lansare va avea loc în Palatul Brukenthal din Piața Mare din Sibiu, informează Mediafax.

Parfumul masculin va purta numele Brukenthal, după cel al fondatorului instituției, baronul transilvănean în memoria căruia a fost creat, iar cel feminin, pe cel al soției sale, Sophia. Parfumul a fost produs la singurul atelier din Sibiu care folosește produse naturale pentru crearea parfumurilor.

"Muzeul Național Brukenthal este primul muzeu cu un asemenea brand", spune managerul muzeului, Alexandru Constantin Chituță. "Dorim să continuăm această moștenire și să o dezvoltăm, lucrul pe care l-am și făcut în decursul timpului".

Parfumul se adaugă și altor produse marca Brukenthal, precum vinul Baronului și ciocolata Brukenthal, Cafeaua Baronului, Vinul In Touch al Muzeului de Artă Contemporană și Ciocolata Baroc. Din 24 noiembrie, parfumul va putea fi achiziționat din magazinul Palatului Brukenthal și în căsuța Brukenthal din Târgul de Crăciun din curtea muzeului.

Citit 503 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2023 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.