Revelionul Bucătarilor, la Palatul Brukenthal Avrig

Revelionul Bucătarilor, la Palatul Brukenthal Avrig
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Revelionul Bucătarilor se desfășoară, anul acesta, la Palatul Brukenthal Avrig, din județul Sibiu, în cadrul rutei culturale Ruta Cafenelelor Istorice din Europa - sub înaltul patronaj al Consiliului Europei, informează Mediafax. În deschiderea evenimentului, care va avea loc miercuri, 17 ianuarie, va fi prezentată prima ofertă de călătorie, cu destinația finală România - Bâlea Lac, Hotelul de Gheață.

În vederea respectării temei regalului gastronomic, aceea de a cuprinde elemente definitorii, istorice, ale bucătăriei românești, vor fi cuprinse, printre specialitățile serii, rața umplută, pateul de raci alifiat cu unt nesărat, gălbenuș din ou de prepeliță și chutney din gutui, batog de peşte afumat, trilogie de icre de știucă, păstrăv, păstrugă, unt negru cu ceapă verde, carpaccio de gulie, crispy leuștean verde, lăstari de microplante, colțunași crocanți, ulei aromatizat cu trufe și pătrunjel, mousse de hribi și fulgi de praz, foie gras, quenelle de curcan, file de păstrăv si păstrăv somonat cu mousse de năut și emulsie de mazăre, consomme de fazan cu colțunași umpluți cu carne, ruladă de berbecuț cu momițe, dovleac copt, morcov roșu, sos de ceapă albă și multe alte surprize culinare care îi vor încânta pe cei prezenți.

Citit 562 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2024 16:12

1 comentariu

  • postat de Ion
    Marți, 16 Ianuarie 2024 08:14
    82.79.117.***
    Cat costa menu-ul la acest revelion?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.