Parchetul Braşov: Nu se pune problema reţinerii lui Huidu / Trei decese în urma accidentului

Parchetul Braşov: Nu se pune problema reţinerii lui Huidu / Trei decese în urma accidentului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Braşov a anunţat, luni, că nu există niciun fel de element de infracţiune intenţionată în cazul lui Şerban Huidu, astfel că nu se pune problema, deocamdată, să fie luată o măsură privativă sau neprivativă de libertate. Ea a precizat că o astfel de măsură nu poate fi luată în condiţiile în care "nu există niciun fel de infracţiune intenţionată".

Întrebată dacă la acest moment Şerban Huidu este audiat la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat în continuare, Reit a spus că niciun procuror nu se află la unitatea medicală pentru a-l audia pe Huidu, subliniind că dosarul este în cercetări la Poliţie.

Prim-procurorul Carmina Reit a mai spus că dacă se constată necesară audierea lui Huidu la Parchet va fi emisă o citaţie pentru a se prezenta, însă a reafirmat că dosarul este în instrumentarea Poliţiei, iar în prezent procurorul doar supraveghează.

Reit a mai afirmat că Şerban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă o pedeapsă cuprinsă între un an şi opt ani de închisoare.

Bărbatul rănit a murit la spital

Bărbatul rănit, duminică, după ce maşina în care se afla a fost izbită de autoturismul condus de Şerban Huidu a murit, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă, astfel că numărul victimelor accidentului provocat de Huidu a ajuns la trei. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a murit în jurul orei 7.00, în urma complicaţiilor survenite.

Bărbatul, Ion Garbiş, de 57 de ani, din municipiul Braşov, se afla în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens. În urma accidentului, el a fost grav rănit, fiind în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Luni dimineaţă, realizatorul TV Şerban Huidu se află în continuare internat la Spitalul Judeţean Braşov. Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara, duminică, managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care preciza că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost făcută o tomografie şi s-a stabilit că este în afara oricărui pericol, însă s-a luat decizia ca acesta să rămână internat peste noapte date fiind "antecedentele sale neurologice".

Citit 1048 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2011 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.