Şeful Poliţiei Rutiere: La accidentul lui Huidu se profilează varianta că maşina a derapat, intrând pe contrasens

Şeful Poliţiei Rutiere: La accidentul lui Huidu se profilează varianta că maşina a derapat, intrând pe contrasens
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în cazul accidentului provocat de Şerban Huidu şi soldat cu trei morţi "se profilează prima variantă", respectiv că maşina lui Huidu a derapat şi a ajuns pe contrasens.

"Evenimentul de ieri este un accident pe care Poliţia îl tratează cu maximă seriozitate", a spus Diniţă, arătând că în cazul accidentului realizatorului TV Şerban Huidu "se profilează prima variantă, legată de derapaj şi intrarea pe contransens, producându-se coliziunea oarecum frontală pentru că un autoturism este avariat pe partea dreaptă, iar unul pe partea stângă".

El a spus că aceasta este prima variantă luată în calcul de anchetatori, cea de-a doua fiind depăşirea neregulamentară. Alte ipoteze luate în calcul sunt "tăierea unei curbe" şi starea tehnică a maşinii.

Diniţă a mai afirmat că "intră în discuţie şi partea medicală, dar acest aspect nu ţine de Poliţia Rutieră". "Toate datele pe care le deţinem vor fi puse la dispoziţia Parchetului", a mai spus şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere.

Citit 647 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2011 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.