Doi bărbaţi au încercat să incendieze un club din Brăila

Doi bărbaţi au încercat să incendieze un club din Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un club din Brăila a fost incendiat de două persoane necunoscute care au aruncat la uşa unităţii respective mai multe pungi pe care le umpluseră cu lichide inflamabile. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime, însă incendiul a distrus faţada clădirii şi uşa de la intrare.

"Joi dimineaţă, la 5:20, aministratorul unei societăţi comerciale din Brăila, a sesizat la Poliţie, apelând numărul 112, faptul că persoane necunoscute au incendiat uşile de acces în societate. O echipa operativă s-a deplasat la faţa locului pentru primele cercetări. În urma verificărilor care au implicat şi vizionarea înregistrărilor camerelor video de supraveghere ale societăţii, s-a stabilit ca incendiul a fost provocat de doi tineri necunoscuţi, care purtau hanorace cu glugă. Aceştia au aruncat la baza uşilor de acces în unitate trei pungi din material plastic care conţineau un lichid inflamabil, după care au dat foc", a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Aceeaşi sursă a precizat că la ora declanşării incendiului localul era închis şi că nu s-au înregistrat victime.

Flăcările au distrus distrus uşa de acces şi faţada societăţii, incendiul fiind lichidat de către pompieri înainte ca flăcările să se extindă.

La nivelul Poliţiei Municipiului Brăila s-a consituit o echipă operativă care efectuează în acest moment cercetări şi audieri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă infracţiunea şi identificarea autorilor faptei. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea  infracţiunii  de distrugere prin incendiere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Citit 955 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.