Profesor din Sf. Gheorghe, suspendat după ce a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă

Profesor din Sf. Gheorghe, suspendat după ce a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un profesor de la Liceul de Artă "Plugor Sandor" din municipiul Sfântu Gheorghe a fost suspendat din activitate după ce pe numele lui a fost depusă la Poliţie o plângere potrivit căreia bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în vârstă de 12 ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Dumitru Ungureanu, a declarat că o minoră a depus la Poliţia municipală Sfântu Gheorghe o plângere potrivit căreia un adult a întreţinut sexuale cu ea.

"O minoră acuză un adult că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea. Facem cercetări să vedem dacă cele reclamate se adeveresc sau nu", a spus Dumitru Ungureanu, fără o oferi alte detalii.

Potrivit unor surse locale, persoana adultă acuzată este un profesor de la Liceul de Artă "Plugor Sandor" din Sfântu Gheorghe.

Şefa Inspectoratului Judeţean Şcolar (ISJ) Covasna, Keresztely Irma, a confirmat că cel acuzat este un profesor, care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în vârstă de 12 ani.Keresztely Irma a spus că profesorul a fost suspendat din activitate, ca prima măsură.

"Deocamdată profesorul nu poate fi acuzat de vinovăţie, până nu se elucidează cazul, dar ca prima măsură el a fost suspendat din activitate", a afirmat Keresztely Irma.

Potrivit acesteia, părinţii elevei au depus o plângerea la conducerea Liceului de Artă "Plugor Sandor", care a anunţat şi Inspectoratul Şcolar.

Citit 873 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.