Elena Udrea: Vom analiza activitatea a 3.000 de angajaţi de la Cadastru, să vedem dacă freacă menta

Elena Udrea: Vom analiza activitatea a 3.000 de angajaţi de la Cadastru, să vedem dacă freacă menta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Comisiile de buget, finanţe, că va analiza activitatea a 3.000 de angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară pentru a vedea dacă toţi sunt "utili", sau dacă sunt mulţi care "freacă menta".

În timp ce le răspundea parlamentarilor la întrebări, Elena Udrea a folosit expresia "a freca menta" în legătură cu angajaţi ai ANCPI, acest lucru generând ilaritate în rândul deputaţilor şi senatorilor din Comisii.

"A venit ANCPI la Ministerul Dezvoltării, de aici creşterea la bunuri şi servicii. ANCPI este o agenţie cu 3.000 de angajaţi. O să ne uităm anul acesta dacă 3.000 de angajaţi chiar sunt utili sau mulţi dintre ei freacă... sunt angajaţi degeaba în agenţie, menta, mă rog. Dacă au ceva de făcut, este în regulă, dacă nu, vom restructura", a spus Udrea.

Bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost aprobat, vineri, fără amendamente, de comisiile de buget-finanţe cu 36 de voturi "pentru" şi 3 voturi "împotrivă", în favoarea acestuia exprimându-se şi majoritatea parlamentarilor opoziţiei. Bugetul Ministerului Dezvoltării este de 3,45 miliarde de lei.

Citit 910 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.