Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Coaliţia guvernamentală a autorizat forţele de ordine să protejeze siguranţa cetăţeanului, considerând că violenţele stradale sunt inacceptabile şi de netolerat, singura soluţie paşnică fiind dialogul, iar protestele în condiţiile legii fiind singurele legitime, a declarat premierul Emil Boc.
"Libertatea de exprimare este garantată în România. Protestele paşnice în condiţiile legii sunt legitime, dar violenţa stradală este inacceptabilă şi de netolerat. Obligaţia statului este ca cetăţeanul să fie în siguranţă indiferent unde se află, pe stradă sau acasă", a spus Boc.
El a arătat că membrii coaliţiei au solicitat "foarte clar şi explicit" autorităţilor statului să protejeze cetăţeanul indiferent unde acesta se află.

Citit 808 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

  • postat de ion roata Luni, 16 Ianuarie 2012 13:47 Link la comentariu
    0
    0

    Trompeta si haznaua dictachiorului, a iesit sa manance rahat despre siguranta cetateanului.... !?! Da' pana acum unde ai fost avortonule ?! Cine nu te-a lasat sa-ti faci datoria fata de cetatenii acestei tari ?! Mananci in continuare rahat ca ai fost nevoit sa iei masuri de austeritate pt. mentinerea echilibrului economic al tarii.... !!! De ce ai taiat in carne vie tot in veniturile oamenilor nevoiasi iar voi va lafaiti in lux si habar nu aveti de adevarata saracie ?!? In viziunea voastra "pentru voi muma, pentru oamenii simpli ciuma ".... ! Asa ca: HAI SICTIR LATRAULE !!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.