Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Primarul Sorin Oprescu a mers, duminică noapte, la finalul protestului, pe străzile din centrul Capitalei, el declarând că distrugerile se întind pe şase kilometri, de la Piaţa Universităţii la Parcul Tineretului.
Edilul Capitalei a spus că protestatarii au ajuns la vandalizări, în Centrul Istoric fiind smulse pietre din pavaj. De asemenea, au fost smulse cabluri, fiind semnalate defecţiuni în zona Pieţei Unirii.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat comandament de urgenţă, luni, de la 9.00, pentru a evalua pagubele în urma protestelor şi a dispune măsurile care se impun.
La comandamentul de urgenţă, care are loc la sediul municipalităţii, sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai operatorilor de salubrizare, ai Enel, ai deţinătorilor de utilităţi şi ai constructorilor de drumuri.
Protestul din Piaţa Universităţii s-a încheiat duminică noapte, după aproape 12 ore.

Citit 1033 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

2 comentarii

 • postat de tzantzar armasar Luni, 16 Ianuarie 2012 12:10 Link la comentariu
  0
  0

  Fara diplomatie si menajamente trebuie tratat huliganismul, actele reprobabile si distrugeri pe care tot noi le platim .Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem este :CINE incurajeaza, intretine si PLATESTE aceste BATALIOANE DE ASALT. Mase de manevra brutale capabile sa actioneze LA COMANDA ,mercenari ai oricaror cauze ,cu sau fara doctrina. Expeditorii acestor "felicitari in noapte" Au o singura adresa: MAFIA ! Ii gasiti prin cluburi dubioase ,dirijand proxenetismul ,prostitutia,traficul de droguri ,spalarea de bani ,promovarea a tot felul de fite cu pretentii de MODEL SOCIAL DE SUCCES,Intr-un cuvant toata crima organizata.Mai grav, o parte a politicii este coplesita de aceasta caracatita vopsita in toate culorile . Iata ce am importat noi de 22 de ani ,Ce e de facut? SOCIETATEA CIVILA sa oblige autoritatile sa-si faca datoria, actionand ferm in apararea democratiei.Nu trebuie sa ne lasam manipulati ,sa protestam daca dorim ,pasnic ,fara violente.La noi "buciumul suna cu jale" vorba lui Eminescu.

  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu Luni, 16 Ianuarie 2012 09:32 Link la comentariu
  0
  0

  Daca vandalizarile sunt facute in numele democratiei hai sa renuntam o saptamana la acesta si sa-i punem cu botul pe labe pe huligani si pe cei din spatele lor. Fara masuri ,care sa le taie pentru totdeauna cheful de asa ceva ,nu v-a mai fi liniste chiar daca dispare actuala putere. Nimeni nu le va putea anihila instictul de haiata ,preluat de la prietenii patrupezi ai omului si nici o guvernare ,ticaloasa sau nu ,nu v-a mai fi posibila .De ce in celelete orase au fost posibile demonstratii indreptatite ,dar pasnice ? Ceva nu este in regula cu modul aproape dupa sablon dupa care izbucnesc manifestarile huliganice , au ceva treaba organele ,dar folosind mijloacele deja cunoscute , inregistrarile telefonice si de pe net,ochiul si timpanul infiltrat ,filmarile ,fotografiile ,pot lesne sa-i depisteze pe initiatori si faptuitori si sa le impute pagubele.Foarte suspecta si pozitia liderilor politici. Om trai si om vedea, dar parca nu mai vreau ,ca mine sunt multi romani, sa vad ca se reia de la capat distrugerile ,asa cum s-a intamplat dupa defectiunea din decembrie,cauza principala a niveluli de trai scazut de astazi. Cei mai suparati si deranjati ar trebui sa fie cei a caror manifestare civilizata a fost compromisa .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.