Certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, eliberat de Primăria Câmpulung Muscel

Certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, eliberat de Primăria Câmpulung Muscel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Certificatul de deces al avocatei Elodia Ghinescu a fost eliberat, marţi, de Primăria Câmpulung Muscel, după ce decizia de declarare a morţii acesteia a devenit definitivă şi irevocabilă, certificatul urmând să fie depus la dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este cercetat pentru omor.

Potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, decizia Judecătoriei Braşov de declarare a morţii Elodiei Ghinescu a devenit definitivă şi irevocabilă, nefiind atacată cu recurs.

Ca urmare a acestui fapt, avocata a putut solicita emiterea certificatului de deces de la Primăria Câmpulung Muscel, localitatea natală a Elodiei Ghinescu.

Pe baza sentinţei de declarare a morţii Elodiei Ghinescu şi a certificatului de deces, poliţistul Cristian Cioacă poate fi trimis în judecată pentru omor.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a avocatei, scopul fiind - potrivit acestuia - acela de a vedea cu ce bărbat se conversa.

Citit 1195 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.