Grav accident în Bucureşti - 52 de răniţi după ce 3 tramvaie s-au ciocnit

Grav accident în Bucureşti - 52 de răniţi după ce 3 tramvaie s-au ciocnit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puţin 52 de persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident în care au fost implicate patru tramvaie, produs în Pasajul Lujerului din Capitală. Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că 37 de persoane rănite în urma accidentului din Pasajul Lujerului au fost duse la spital de echipaje SMURD, iar alte 15 au mers singure la unităţile sanitare.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu a declarat că în accidentul produs la ora 7.25, în Pasajul Lujerului, pe sensul spre Piaţa Presei, au fost implicate trei tramvaie de pe linia 41, iar un al patrulea a reuşit să oprească la timp.

Ea a precizat că un tramvai s-a defectat şi a rămas blocat pe linie, iar cele două tramvaie care-l urmau s-au tamponat unul câte unul. În urma coliziunii, două tramvaie au deraiat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Leo Grecescu, a declarat că zeci de persoane s-au prezentat la unitatea de primiri-urgenţe, victime ale accidentului din Pasajul Lujerului.

Citit 1020 ori Ultima modificare Joi, 10 Mai 2012 11:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.