Guvernul premiază performanţa: Dublează primele pentru gimnastele României

Guvernul premiază performanţa: Dublează primele pentru gimnastele României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că Guvernul va dubla, în şedinţa de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice.

"I-am felicitat pe membrii delegaţiei şi, mai mult decât felicitări, am vorbit deja cu ministrul de Finanţe, cu domnul Georgescu, şi miercuri o să facem şi noi ce ţine de Guvern, o să dublăm toate primele pe care le primesc în mod normal fetele, pentru a da un semnal că merită recompensată performanţa şi pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice că o să găsim banii necesari pentru a recompensa, aşa, în mică măsură, cât se poate face, zona de efort", a spus Ponta.

Echipa feminină a României se întoarce acasă cu un bilanţ de invidiat de la Campionatele Europene din Belgia: patru medalii de aur, din cinci posibile, şi două de argint.

Lotul României revine acasă luni, iar antrenorii spun că după-amiază fetele vor intra înapoi în sală, pentru o mişcare uşoară, pentru ca de marţi să reia programul normal de pregătire.

România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).

Citit 1068 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2012 11:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.