Trafic blocat între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru: Un tir încărcat cu sticle cu bere s-a răsturnat

Trafic blocat între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru: Un tir încărcat cu sticle cu bere s-a răsturnat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulaţia pe DN 2 B Brăila - Buzău, între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru, este blocată, miercuri după-amiază, după ce un tir încărcat cu sute de sticle cu bere s-a răsturnat pe şosea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, accidentul a avut loc din cauza carosabilui umed, în judeţul Brăila plouând de circa cinci ore.

Conform sursei citate, tir-ul încărcat cu sticle cu bere s-a răsturnat pe DN 2 B Brăila - Buzău, între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru, în momentul în care şoferul autovehiculului a încercat să depăşească un autoturism staţionat. În urma manevrei, şoferul a scăpat tir-ul de sub control şi s-a răsturnat pe carosabil.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 B Brăila - Buzău este blocat. Pe şosea sunt sute de sticle cu bere sparte care vor trebui îndepărtate, după care tir-ul, care este răsturnat şi care ocupă o bandă de mers, va trebui repus pe roţi, cel mai probabil cu ajutorul unei macarale.

Poliţiştii brăileni sunt la faţa locului şi îi sfătuiesc pe şoferi să ocolească zona, având ca variantă şoseaua de centură a oraşului Brăila.

Citit 1273 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iunie 2012 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.