Omar Hayssam, trimis după gratii pentru 20 de ani

Omar Hayssam, trimis după gratii pentru 20 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omar Hayssam a fost condamnat, astăzi, de Curtea de Apel Oradea, la doi ani de închisoare cu executare pentru trecerea frauduloasă a frontierei, în timp ce fraţii acestuia - Mukhles şi Mahmoud - şi omul de afaceri Mustafa Tartoussi, acuzaţi că i-ar fi înlesnit fuga din ţară, au fost achitaţi.

Pedeapsa primită a fost contopită cu cea de 20 de ani, primită anterior pentru terorism, urmând ca Hayssam să execute pedeapsa cea mai grea, de 20 de ani de închisoare. Pe de altă parte, Curtea de Apel Oradea a dispus achitarea celor doi fraţi ai omului de afaceri - Mukhles şi Mahmoud -, acuzaţi de complicitate la înlesnirea ieşirii din ţară a unei persoane cercetate pentru terorism, respectiv a armatorului sirian Mustafa Tartoussi, acuzat de înlesnirea ieşirii din ţară a unei persoane cercetate pentru terorism. Ei au fost achitaţi pe motiv că fapta lor nu există.

Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la ICCJ, iar la pronunţarea acesteia, inculpaţii şi avocaţii acestora au lipsit din sală.

Citit 1758 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.