Poliţia Rutieră scoate în trafic toate radarele pentru a-i prinde pe şoferii care conduc cu viteză

Poliţia Rutieră scoate în trafic toate radarele pentru a-i prinde pe şoferii care conduc cu viteză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Rutieră scoate în trafic toate maşinile cu radarele, începând de marţi şi până joi, în cadrul unei acţiuni declanşate la nivel naţional pentru sancţionarea şoferilor care conduc cu viteză mai mare decât cea permisă, depăşesc neregulamentar sau nu acordă prioritate.

Potrivit analizelor făcute de specialiştii Direcţiei Rutiere, deşi de la începutul anului până în prezent numărul accidentelor grave este în scădere, în ultimele zile s-au înregistrat mai multe accidente mortale, provocate de maşini folosite la transportul în comun, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a cerut ca în perioada următoare să fie intensificate acţiunile de combatere şi prevenire a evenimentelor rutiere.

Astfel, de marţi până joi, poliţiştii de la Rutieră vor fi prezenţi pe autostrăzi şi pe drumurile naţionale din toate judeţele, cu toate autospecialele care au radare, pentru sancţionarea şoferilor care conduc cu viteză mai mare decât cea legală, care depăşesc neregulamentar ori nu acordă prioritate maşinilor din trafic sau pietonilor, toate fiind cauze ale producerii unor accidente grave.

De asemenea, poliţiştii de la Rutieră, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier şi ai Registrului Auto Român, vor verifica starea tehnică a maşinilor folosite în transportul public de persoane.

Citit 803 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2012 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.