MAI: Lucrătorii de la Evidenţa Persoanelor vor fi în teritoriu pentru a face acte de identitate

MAI: Lucrătorii de la Evidenţa Persoanelor vor fi în teritoriu pentru a face acte de identitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat, duminică, că în ultima săptămână de campanie reprezentanţii serviciilor de Evidenţă a Persoanelor se vor deplasa în localităţile izolate cu urne mobile şi camere digitale, pentru a întocmi acte de identitate pentru cei interesaţi să voteze.

"MAI prin Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date a dispus o serie de măsuri prin care să faciliteze obţinerea actelor de identitate de către persoanele care nu deţin acte valabile. Începând de săptămâna viitoare, serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor vor intensifica deplasările cu urna mobilă şi aparatele digitale în localităţile aflate la distanţe mari faţă de sediu pentru preluarea imaginilor şi a cererilor pentru obţinerea documentelor de identitate", a declarat Dajbog. Oficialul MAI a mai precizat că serviciile de evindenţă a persoanelor vor avea program extins de lucru cu publicul, inclusiv sâmbătă şi duminică în ziua alegerilor.

Dajbog a mai anunţat că au fost confecţionate ştampilele cu menţiunea de vot, au fost tipărite buletinele de vot şi timbrele autocolantele, care urmează să fie distribuite până pe 7 decembrie.

Citit 967 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.