Trafic deviat de pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, din cauza aglomeraţiei

Trafic deviat de pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, din cauza aglomeraţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traficul rutier pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, este deviat duminică după-amiază, din cauza aglomeraţiei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, aceeaşi măsură fiind luată pentru DN73A Râșnov - Predeal, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, în judeţul Braşov, începând cu 12:30, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

De la aceeaşi oră se aplică şi devierea de pe DN73A Râșnov - Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti, pe autostrada A1, precizează Infotrafic.

Poliţia Română a anunţat că a dispus, duminică, măsuri de monitorizare a traficului rutier, în condiţiile în care se anticipa aglomeraţie spre sfârşitul mini-vacanţei de 1 Decembrie. Astfel, pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere nedorite, peste 2.100 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi europene.

Citit 777 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.