Circulaţie blocată pe DN 1, în Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini

Circulaţie blocată pe DN 1, în Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circulaţia rutieră este blocată, miercuri după-amiză, pe DN 1, între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme


Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN1 Codlea – Făgăraş este blocată pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localităţii braşovene Vlădeni. Conform sursei citate, traficul este blocat în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia pe DN 1 Braşov - Ploieşti şi DN 1A Braşov - Săcele - Cheia - Ploieşti s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri, din cauza aglomeraţiei, şoferii fiind sfătuiţi să folosească rute alternative, cum ar fi Braşov - Piteşti - Bucureşti.

Aglomeraţia din trafic în ultima zi a mini-vacanţei de Anul Nou este, de altfel, motivul pentru care miercuri, la ora 12.00, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1, dinspre Braşov către Ploieşti, pe DN 1A Săcele - Cheia.

Peste 2.200 de poliţişti fac, miercuri, controale pe autostrăzi şi drumurile naţionale, în special pe traseele de la munte către oraşe, pentru a depista şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat marţi, şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă. Peste 10.000 de turişti şi-au petrecut vacanţa de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Citit 1056 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Ianuarie 2013 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.