Tânăra care a intrat în comă la câteva zile după ce a născut a murit la Spitalul Judeţean Craiova

Tânăra care a intrat în comă la câteva zile după ce a născut a murit la Spitalul Judeţean Craiova
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tânăra în vârstă de 26 de ani care a intrat în comă la câteva zile după ce a născut prin cezariană la Spitalul Filantropia din Craiova şi a cărei familie îi acuză de malpraxis pe medici a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Rudele tinerei spun că au fost anunţate sâmbătă seară că aceasta a făcut stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată.

"Ne-au spus că brusc starea ei s-a agravat şi a murit. Este incredibil cum într-un spital din România poţi să mori după o cezariană. Acum suntem cu toţii bulversaţi şi trebuie să ne ocupăm de înmormântare, însă vă pot spune cu siguranţă că în această săptămână vom depune plângere la Parchet şi la Colegiul Medicilor", a declarat o rudă a tinerei.

Potrit medicilor, tânăra nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind declarat în jurul orei 23.30.

Tânăra de 26 de ani, Adriana Buzatu, a născut prin cezariană, în 21 ianuarie, la Spitalul Filantropia din Craiova. La patru zile după naştere au apărut complicaţii, femeia a început să se simtă rău, iar la cererea rudelor a fost transferată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, fiind internată la secţia de terapie intensivă. În urmă cu o săptămână, ea a făcut primul stop cardio-respirator, de atunci fiind ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor.

Rudele tinerei i-au acuzat de malpraxis pe medicii de la Spitalul Filantropia, iar pe cei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă că le ascund diagnosticul pentru a-i apăra pe cei care au operat-o.

Citit 1273 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2013 11:13

2 comentarii

 • postat de o ruda
  Luni, 11 Februarie 2013 07:21
  Dumnezeu sa o ierte! Acolo este sigur vina ginecologului si anestezistului! Acolo s-a intamplat o crima din neglijenta!
  Nimic nu este reglementat prin lege!
  O femeie a murit pentru ca fie nu a data spaga cuvenita, fie a dat peste cei mai prosti si fara de suflet medici! Vedeti ca acum toate mortile din spitale din vina medicilor sunt diagnosticate cu stop cardiorespirator, ca sa nu faca nimeni puscarie niciodata! acelasi sistem sanitar corupt, mafiot, unde viata omului nu valoreaza nimic!
  0
  0
  Raportează
 • postat de crestin
  Duminică, 10 Februarie 2013 20:46
  Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.