Adrian Năstase, pe blog: Îmi doresc ca în perioada imediat următoare să stau alături de familie

Adrian Năstase, pe blog: Îmi doresc ca în perioada imediat următoare să stau alături de familie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul premier Adrian Năstase afirmă, marţi, pe blog, că îşi doreşte să stea în perioada imediat următoare alături de familie, precizând, pe de altă parte, că nu va renunţa să lupte pentru valorile în care crede şi că în ultimii ani a avut senzaţia că gândirea liberă a devenit un lux.

"Cred că asa ar trebui să încep postarea de astăzi, îndreptată, în primul rând, către cei care mi-au fost alături în această perioadă grea şi care se aşteaptă, poate mai mult decât alţii, să vadă un semn de la mine şi altfel decât pe acest blog. Ultimele luni au fost poate cele mai grele din viaţa mea, nu doar din cauza privaţiunilor la care am fost supus, cât mai ales din cauza senzaţiei pe care am avut-o, pe care o am de fapt de mai mulţi ani, că gândirea liberă a devenit un lux", scrie Năstase.

El menţionează că doreşte ca în perioada imediat următoare să stea alături de familie.

"Dragi prieteni, sper că ma veti înţelege că, după aceste luni de care vă vorbeam, îmi doresc ca în perioada imediat următoare să stau alături de familie, de cei dragi, a căror lipsă a fost una dintre cele mai dureroase încercări prin care am trecut. Nu înţelesesem până acum în mod deplin cât de sfâşietor poate fi să nu îţi poţi îmbrăţişa copiii sau soţia de fiecare dată când doreşti să faci acest lucru şi să numeri fiecare secundă până o vei putea face. Vă mulţumesc pentru sprijinul nepreţuit pe care mi l-aţi acordat în această perioadă, dar şi în anii care au precedat evenimentele de anul trecut şi vă asigur că nu voi renunţa să lupt pentru valorile în care cred", mai scrie fostul preşedinte al PSD.

Năstase, pentru care a instanţa a dispus eliberarea condiţionată, a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, fiind aşteptat la ieşire de fiul său cel mare, Andrei, de alţi apropiaţi şi de bodyguarzi.

La ieşire el i-a rugat pe jurnaliştii prezenţi să nu se împingă, pentru a nu se lovi. El a fost întrebat ce va face în perioada următoare şi a răspuns: "Ne vedem peste câteva zile şi vorbim mai mult".

Întrebat dacă va mai intra în politică, Năstase a răspuns: "E o întrebare dificilă, nu ştiu să vă răspund acum".

Citit 574 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 12:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.