Lakshmi Mittal a venit la Bucureşti pentru a discuta cu Ponta despre preţul energiei

Lakshmi Mittal a venit la Bucureşti pentru a discuta cu Ponta despre preţul energiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele companiei ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, a venit la Guvern pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre preţul energiei, şeful Guvernului declarând anterior că acesta este preocupat de poziţia pe care România o va avea în acest sens la următorul Consiliu European pe teme energetice.

Joi seara, premierul Ponta a anunţat că se va întâlni, vineri, cu preşedintele companiei ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, care va veni la Bucureşti la invitaţia sa, preocupat fiind faţă de poziţia pe care România o va avea la următorul Consiliu European, dedicat problemelor din sectorul energetic.

"Mă întâlnesc cu domnul Mittal, care vine în Bucureşti la invitaţia mea. Mittal, ca toţi producătorii din Uniunea Europeană, are o mare preocupare faţă de deciziile pe care Uniuea Europeană le va lua la Consiliul European pe energie. Ei spun aşa: Europa, dacă nu reduceţi preţurile la energie şi continuaţi să le creşteţi, ne ducem în China, în Africa, în altă parte, pentru că în Europa nu mai suntem competitivi", a spus Ponta, la un post public de televiziune.

El a precizat că îl va informa pe şeful ArcelorMittal despre poziţia pe care România o va susţine la Consiliul European.

Citit 946 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.